New to the forum

General discussion forum for repairing and riding mopeds

Moderators: ItsLookingUp, pehuskey, Tab, mountainmoped, JD, John

New to the forum

Postby cvisinho » Wed Mar 05, 2014 4:05 pm

Good afternoon all,

Ive been reading on this forum for a bit as a non member so i wanted to introduce my peds.

I have an 87 qt50 with some work done.
Also, a 78 batavus starflite (25mph) headache im currently working on. About 98% restored and everything works except spark off the stator.

couple pics attached

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Net Rider
Posts: 1
Joined: Wed Mar 05, 2014 9:18 am
Location: Rhode Island

re: New to the forum

Postby don45640 » Sat Mar 22, 2014 8:36 pm

Great bikes! I have a Bat Starflite,but haven't run it. You say you have no charging current from the stator? Probably a solution on this forum if you do a search. I'd be looking for a bad rectifier,probably. don-ohio (:^)
`Ped `til yer RED!!!' don-ohio (:^)
Net Rider
Posts: 18
Joined: Mon Aug 08, 2011 1:24 am
Location: Jackson,OH

re: New to the forum

Postby bryanofmyrons » Sun Mar 23, 2014 11:22 am

Very nice QT! I ran one nearly every day for about 5 years, they are quite interesting machines. By 'some work' do you mean kitted or by massaging the stock barrel? I see the pipe and it almost looks as if those are 16s laced to the hubs
Bryan...a Myron's Maniac since Ride #3
Distinguished Rider
Posts: 206
Joined: Fri Dec 24, 2004 11:02 pm
Location: SoCal

Return to Moped Riders

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests